UTVIKLET TIL Å JOBBE

MED FLERE FAGOMRÅDER

Bygdeservice Øksendal SA ble stiftet høsten 2000 av fem gårdbrukere i Øksendal. Antallet på eiersiden har i dag økt til ca. 20. Firmaet har med tiden utviklet seg til og bestå av medarbeidere i hele Sunndal Kommune og noen i Nesset Kommune. Alle er medeiere i firmaet.

Våre tjenester strekker seg over et bredt spekter, fra trefelling og linjerydding til traktortjenester, gravstell og ikke minst mannskapsutleie. Vi er en godkjent bemanningsbedrift og leier ut våre dyktige medarbeidere til industrien i nærområdet. Hos oss får du leid inn dyktige fagfolk når du trenger det.

Vår styrke er å stille med fagfolk på kort varsel.

VI ER EN DEL AV

BYGDESERVICE NORGE

Vi er en del av Bygdeservice Norge, som i dag teller rundt 30 foretak over hele landet. Her samarbeider vi med de andre foretakene på områdene vi mangler erfaring, maskiner, arbeidskraft eller kompetanse. På den måten er du som kunde sikret at jobben alltid blir utført på et høyt nivå kvalitetsmessig.

Med tiden har vi utviklet oss til å jobbe innenfor flere fagområder, og har fagfolk som kan ta ned eller begrense store og mindre trær i hagen din. Vi gjør alt innen hagearbeid, og utfører også større skogsjobber. Kontakt oss i dag om du trenger å få utført et prosjekt eller en jobb!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle